BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dijous, 12 de juny del 2014

1r de primària a Pobla de Cérvoles -12 de juny-

Bon dia famílies!
Quin dia més fantàstic! L’emoció d’ahir ens ha fet despertar ben d’hora...bé alguns els hi ha costat una mica aixecar-se del llit! Però com veureu al vídeo, ha estat una gran jornada ple d’activitats; apicultura, taller de l’hort, passejada pel bosc i taller de les ametlles...impressionant, oi?
No hem descansat en cap moment i encara ens queda energia per organitzar una superfesta de pijames que demà veureu amb vídeo!
Esperem que estigueu bé perquè nosaltres ens ho estem passant bomba!!!
Avui ens ha acompanyat una forta calor per això hem begut moltíssim i ens hem remullat de valent quan havíem d’anar a passejar (crema, gorra i ben fresquets abans de sortir!). I a la tarda, ha caigut una mica d’aigua, suficient per refrescar l’ambient caldejat de tot el dia! Per tant, com veieu, fins i tot el temps ens acompanya!

Moltes gràcies i ens veiem ben aviat! Gaudiu amb les imatges i el vídeo!
Com a fets especials recalcar que hem celebrat un aniversari molt bonic de l’Angelica i se li ha caigut una dent a la nostra amiga Dafne! Aquest ratolinet Perez se li està girant feina pel Poble de Cérvoles!!!

PD: Disculpeu perquè al vídeo hi ha una errada i fica al principi què és el 11 de juny...el vídeo que hi ha a sota correspon al 12 de juny!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.